Skogryggveien 15

Vettakollen – 2 stk.vertikaldelte to-mannsboliger i barnevennlige omgivelser nær marka og byen – Trafikkstille beliggenhet – Garasje Hage

Meget barnevennlig og idyllisk beliggende i trafikkstille gate. Området er egnet for barnefamilier og andre som trives litt utenfor bykjernen, men som samtidig liker å leve med nærhet til de sentrale deler av Oslo.

Eiendommens umiddelbare tilknytning til marka byr på mulighet for utallige turopplevelser. Flotte bademuligheter på bl.a. Båntjern, div. sykkelstier og skiløyper innenfor umiddelbar nærhet, samt lysløypa og idrettsanlegget til Norges Idrettshøyskole ved Sognsvann. Fra Skogryggveien er turen kort til Hemingbanen med nylig oppgradert fotballbane, idrettshall med treningssenter og tennisbaner. Vettakollen stasjon(Holmenkollbanen) ligger ca 5 min gange fra eiendommen. Gangavstand til Slemdal og Svendstuen barneskole, samt Midtstuen ungdomsskole. Flere barnehager i området. Diverse forretninger med matbutikker, postkontor, kles-/sportsbutikker, bakeri og kaffebarer finnes på Slemdal og Vinderen.

Kategori: Nybygg/bolig
Ferdigstillelse: 3. kvartal 2018
Boligtype: 2 stykk tomannsbolig

Adresse: Skogryggveien 15

prospekt