Nedre Skog vei 17-31

Moderne familieboliger på hyggelig barnevennlig tun. Boligene har terrasse, balkong og garasjeplass i fellesanlegg. 3/4 soverom. 2 bad

Nedre Skogvei 17 – 31 ligger i et veletablert og meget attraktivt villaområde på Bestum i Oslo, sentralt og med kort gangavstand til fjorden.

Husene ligger åpent og lyst til med gode solforhold og utsyn. Prosjektet ligger innerst i en blindvei og fremstår meget barnevennlig med egen hage i tillegg til inngjerdede fellesområder som gjør prosjektet meget barnevennlig. Slipp barna ut på det trygge området for lek med naboer og andre.

Rett i nærheten finner du Hydrostranden, en hemmelig perle for beboerne i området. Der er det grønne lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill. Kort reisevei fra boligen finner du også Sjølyst, Bygdøy og Aker Brygge. Her finner du badeplasser, museeum, og flotte turterreng. Om vinteren kan du ta deg en svipptur opp til Tryvann der du har masse tilbud angående vinteraktiviteter. Veien er heller ikke lang til Sørkedalen, og Fossum der det er flotte oppkjørte skispor, så med andre ord er det et eldorado for barnefamilier og de naturglade.

Kategori: Nybygg/bolig
Ferdigstillelse: 3. kvartal 2020
Boligtype: 1 stykk enebolig, 1 stykk tomannsbolig, 1 stykk tremannsbolig

Adresse: Nedre Skog vei 17-31, 0281 Oslo

prospekt