3 unike & arkitekttegnede eneboliger med moderne arkitektur, gjennomtenkte løsninger og nydelig utsikt. (BRA 258-263)

Eiendommen ligger i meget attraktiv og barnevennlig boligområde på Sollerud/Lilleaker. Her kommer du til å bo i flotte grønne omgivelser, samtidig som det er sentralt med kort vei til «alt». Dette er den perfekte beliggenhet for enhver barnefamilie, med nærhet til skoler, barnehager, marka, offentlig kommunikasjon, servicetilbud og en rekke fritidsaktiviteter. Nærområdet består av klassiske og nyere villa- og småhusbebyggelse.

Boligprosjektet består av tre innholdsrike, store eneboliger med et moderne, arkitektonisk, og særpreget utrykk. Det er lagt stor vekt og brukt mye tid på å finne materialer som både holder god kvalitet, og som også harmonerer med hverandre og omgivelsene. Boligene vil gå over 3 etasjer, ha store og flotte oppholdsrom, gode kjøkkenløsninger, delikate bad og solrike takterrasser med nydelig utsikt mot fjorden. Hver bolig får også dobbelgarasje. Planløsningene er nøye gjennomtenkt og det er lagt stor vekt på funksjonalitet og kvalitet.

Området tilbyr en rekke servicetilbud og alt av forretninger. Hyggelig nærmiljø på Lilleaker med kafeer, restauranter og treningssenter. Det er få minutters gange til en rekke fasiliteter som blant annet CC Vest og flere matbutikker. Handlesenteret CC Vest har et bredt utvalg av forretninger som bl.a. matbutikker, klesbutikker, vinmonopol, apotek, sportsforretninger, restauranter, kafeer mm.

Kontakt Daglig leder, Eiendomsmegler og Partner: Jan-Petter Solberg Hansen i Nordvik Eiendomsmegling Bærum på T: 906 56 346 eller E: j.hansen@nordvikbolig.no alternativt kontakt utbygger direkte på T: 97 04 00 04 E: sr@m3m.no i tilfelle spørsmål eller interesse – Eiendommens finn annonse ser dere ved å klikke her

Kategori: nybygg/bolig
Ferdigstillelse: 12-15 måneder etter byggestart høst 2023/vinter 2024
Boligtype: enebolig

Adresse: Kirkehaugsveien 9, 0283 Oslo

prospekt