Ny vertikaldelt tomannsbolig med flott planløsning i barnevennlig og populært boligområde. Hage og garasje. Rett ved marka – 1 solgt

M3 Boliger AS har gleden av å utvikle en tomannsbolig på Frysja. Frysjaveien 46 A og B består av to fine boenheter i en vertikaldelt tomannsbolig på en attraktiv og barnevennlig tomt på Frysja ved Brekkedammen.

Her oppføres det 2 moderne og flotte familieboliger med gjennomgående høy standard, med muligheter for kundetilpasninger. Planløsningen er gjennomtenkt og åpner for flere bruksmuligheter. Her har du muligheten til å skape ditt drømmehjem.

Særdeles barnevennlig og markanær beliggenhet i en flott boligområde med umiddelbar nærhet til turområder, kollektivtransport, skole og barnehager. Flere butikker og restauranter rett i nærheten på Stillatorget og i Frysjaparken.

Boligene har en klassisk, men moderne arkitektur og har en meget god planløsning. Begge boligene har tilgang til hagen både fra 1.etasje og fra 2.etasje via trapp.

Kontakt Fagansvarlig / Eiendomsmegler: Jan Egil Røttingsnes i Krogsveen Grefsen på T: 414 38 943 eller E: je.rottingsnes@krogsveen.no alternativt kontakt M3 Boliger direkte på T: 22 46 30 00 M: 97 04 00 04 E: post@m3boliger.no i tilfelle spørsmål eller interesse – Eiendommens finn annonse ser dere ved å klikke her

Kategori: nybygg/bolig
Ferdigstillelse: 1. kvartal 2025
Boligtype: 2-manns

Adresse: Frysjaveien 46 A og B, 0884

prospekt