Velkommen til Dalsveien 31C – SISTE ENHET – 3 moderne eneboliger oppføres – Attraktiv eiendom på Slemdal – Hage – 5 sov. 3,5 bad – 2 Garasjeplasser

Et flott prosjekt hvor det bygges 3 tiltalende eneboliger og en tomannsbolig med moderne løsninger og god kvalitet. Tomten ligger godt til i området og tilbaketrukket fra vei! Beliggenheten på Slemdal er svært attraktiv. Det er ikke ukjent at Slemdal er et ettertraktet sted og bo, med et etablert bomiljø og nærheten til byen. Her vil dere få en enkel hverdag med nærhet til alt for at tidsklemma skal gå opp, og samtidig trives i nye og flotte familievennlige boliger.
Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Vinderen og Slemdal senter ligger innen gangavstand fra eiendommen, byr på det aller meste av fasiliteter. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, samt flotte Frognerparken, i tillegg til alt det andre Oslo sentrum har å by på av parker, severdigheter, handlegater, restauranter med mer.

Kontakt Jørgen Ek på 948 53 504 eller Viktor Wiese på 936 12 770 i PrivatMegleren Dyve & Partners og ta gjerne en titt på eiendommens hjemmeside.

Kategori: nybygg/bolig
Ferdigstillelse: TBC
Boligtype: Eneboliger

Adresse: Dalsvei 31

prospekt